رنگ های ساختمانی و انواع آن
شاید انتخاب رنگ ساختمان در میان تنوع زیاد رنگها کمی سخت و دلهرهآور به نظر برسه، اما کافیه که به خودتان اعتماد کنید و اجازه ندهید دیگران نظرشان را به شما تحمیل کنند. اگه از انتخاب رنگی مطمئنید، اعتمادبهنفس داشته باشید و انتخابش کنید.
رنگآمیزی ساختمان از چیزهایه که تأثیر مستقیم و بااهمیتی روی دکوراسیون داخلی اتاق شما داره. استفاده از رنگ مناسب در محیط خونتون میتونه تأثیر مستقیم بر احساسات و روانتون بزاره، بنابراین خیلی از افراد ترجیح میدن به دنبال اطلاعات مناسبی درباره انواع رنگ برای رنگآمیزی خونه باشن. خب در قدم اول با انتخاب رنگ مواجه میشید. البته استفاده ازنظر صاحبنظران و متخصصین دکوراتور میتونه خیلی مفید باشه پس اگه شرایطش رو دارید این کارو بکنید. جدا از بحث انتخاب رنگ شما نیاز دارید درباره انواع رنگ بیشتر بدونید، بنابراین این مقاله راهنمایی بر معرفی انواع رنگ ساختمانی و کاربرد اونها در نقاشی ساختمونه.
برای خرید رنگ ساختمانی اینجا کلیک کنید.
چه رنگی انتخاب کنم؟
انتخاب رنگ یکی از مهمترین بخشهاست. باید در نظر داشته باشید که رنگی رو انتخاب کنید که علاوه بر عوض کردن حال و هوای خونه بتونه تأثیر خوبی هم روی شما داشته باشه. شاید براتون سؤال پیش بیاد که اصلاً انتخاب رنگ خوب برای اتاقها به عوامل محیطی بستگی داره؟ پاسخ قطعاً بله است. درواقع در انتخاب رنگ هر اتاق باید فاکتورهایی مثل نور و میزان تابش آفتاب در آن اتاق را در نظر بگیری. علاوه بر اینها جهت تابش نور آفتاب، و اندازه سقف اتاق هم مهمه. خوبه که یادتون باشه، سقفهای بلند، رنگ و فضای اتاق را مطبوعتر و دلنشینتر میکنن. پس در انتخاب رنگ حسابی دقت به خرج بدید.
از کاتالوگهای رنگ استفاده کنید
کاتالوگهای رنگ یک ابزار خیلی مناسب برای انتخاب رنگ ساختمانه که میتونید از اون استفاده کنید. شاید وقتی برای اولین بار انبوهی از رنگها رو ببینید نگران شده و یا بترسید؛ اما کاتالوگها میتونن در انتخاب یک رنگ مناسب به شما کمک کنند. از کاتالوگهای رنگ اینطور میشه استفاده کرد که اول رنگ شاخص اتاق را پیدا و انتخاب میکنید و بعد اونو روی کاتالوگ میزارید، در این حالت روشنترین رنگ از رنگ شاخص را بهعنوان رنگ زمینه و رنگ فضای موردنظر خودتون انتخاب کنید.
انتخاب رنگ براق یا مات، مسئله این است!
بعد از انتخاب رنگ دلخواه، احتمالاً با چالش انتخاب نوع مات یا براق روبهرو میشید. خب باید بدونید که رنگهای درخشان و براق، فضای اتاق را دلچسب میکنن، چون رنگهای براق قابل انعکاساند و انعکاس رنگهای براق بر روی دیوار یک فضای مهیج و شاد رو ایجاد میکنه. از طرف دیگه اگه دیوارهاتون لکه و یا ناهمواری زیادی داره و قصدی هم برای زیرسازی ندارید، بهتره از رنگهای کدر و مات استفاده کنید چون ناهمواریها رو کمتر به چشم میاره. درواقع رنگهای مات، رنگهایی غیر انعکاسیاند که میتوانند نواقص دیوار رو خیلی خوب پنهان کنند، البته این مسئله با جنس رنگ انتخابی هم گرهخورده.
مراحل نقاشی دیوارهها
۱. پاکسازی فضا
اولین مرحله کار نقاشی ساختمون پاکسازی دیوارهها و فضاست. قبل از هر چیزی باید دیوارها رو کاملاً با آب گرم و صابون شست تا هر کثیفی یا گردوغباری از روی فضا پاک بشه.
۲. بتونهکاری
در این مرحله باید هر قسمتی از دیوارها که آسیبدیده و یا خراشهای کوچکی برداشته رو بتونهکاری کنید. این کار باعث میشه تا سطوح تو رفته پر بشه و تمام سطح دیوار یکدست و آماده نقاشی بشه.
۳. استفاده از پرایمر
استفاده از پرایمر اهمیت زیادی داره که یکی از اونها بالا بردن مقاومت رنگ اصلی دیواره و زیبا کردن رنگ اصلیه. ممکنه بپرسید پرایمر چیه؟ که در جواب باید گفت: پرایمر یک رنگ پایه است که نقاشای حرفهای قبل از رنگ زدن دیوار ازش استفاده میکنن و تمام سطح دیوار رو با پرایمر نقاشی میکنن.
بهطورکلی پرایمرها در دو رنگ تو بازارن: خاکستری و سفید که بسته به رنگ اصلی ساختمون یکی از اونها استفاده میشه.
۴. دستبهکار شو
اولاً توصیه میکنیم برای نقاشی اصلی از تمام تجهیزات عالی مثل قلمموهای درجهیک، غلطک رولی و … که مربوط به نقاشی دیوار است استفاده کنید تا نقاشی ساختمون همون چیزی بشه که میخواین. علاوه بر این روشهای ایجاد خلاقیت در نقاشی ساختمون خیلی زیاده و میتونید با اندکی خلاقیت دیوارهای خونتون رو خلاقانه رنگآمیزی کنید. اگر هم شک دارید که ممکنه از پسش برنیاین، کار رو بسپارید به کاردان اش.
معرفی و مروری بر انواع رنگ ساختمان
این روزها طرحهای جدید رنگآمیزی ساختمان خیلی متنوع شده، درواقع دیگه ما تنها بارنگهای ساده روبهرو نیستیم بلکه انواع رنگهای طرح دار هم بهعنوان گزینههای جدید پیش روی ماست. به همین خاطر میخوام شما را با انواع رنگهای ساختمانی جدید آشنا کنم تا بتونید از میان نمونههای مختلف، بهترین و زیباترین رنگ را با توجه به نیاز خودتون انتخاب کنید. در بازار رنگهای ساختمانی، میتونید چند نوع رنگ، پلاستیک، روغنی، اکریلیک، رنگ نانو، مولتی کالر و حتی بلکا رو پیدا کنید. ولی چقدر درباره مزایا و معایب هرکدام از این رنگها اطلاع دارید؟
منبع:https://www.persiansaze.com/articles/%D8%B1%D9%86%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D9%86